top of page

Sentir-se bé, ser bo, fer el bé.

Rebirthing

QUE ÈS EL REBIRTHING-RENAIXEMENT?

Es tracta d'un mètode de desenvolupament personal i de sanació que utilitza com a tècnica principal la respiració conscient connectada, també anomenada respiració circular energètica. Es fonamenta en la premissa que el pensament crea la realitat que experimentem i investiga la relació entre la forma de néixer i les nostres activitats vitals, la manera en què ens relacionem amb nosaltres mateixos i amb els altres.

El Rebirthing fa ús dels elements de la natura (aire, aigua, terra i foc) per equilibrar el nostre cos energètic i restablir l'harmonia en la nostra vida.

Dóna suport a la comunicació conscient i honesta entre les persones, fomentant la participació responsable en la comunitat.

L'any 1974, Leonard Orr, després d'una dècada d'experimentació, va establir les bases del renaixement i la seva pràctica es va expandir ràpidament per tot el món, aconseguint a milers de persones.

Els seus beneficis, derivats de l'alliberament del mecanisme respiratori, són múltiples i es generen després d'un cicle aproximat de 10 sessions individuals, després del qual la persona queda totalment transformada, renascuda.

 

A  QUI  VA  DIRIGIT

Dirigida a qui vulgui formar-se com renaixedor professional o continuar ampliant el seu desenvolupament personal i a tota persona que desitgi profunditzar en el seu procés individual.

 

ALGUNS  DELS  SEUS  BENEFICIS

A NIVELL FÍSIC: relaxa, revitalitza, regenera, prevé i millora funcions metabòliques.

A NIVELL EMOCIONAL: millora la confiança en un mateix i la relació amb els altres, allibera càrregues emocionals augmentant l'alegria de viure.

A NIVELL MENTAL: presa de consciència de condicionaments i reprogramació de creences inconscients. Augmenta la capacitat d'observació, concentració i percepció. Millora la capacitat creativa i la intuïció. Ajuda a obtenir claredat per dirigir la nostra vida i projectes.

A NIVELL ESPIRITUAL: experiències transpersonals, de plenitud, pau, amor i unió.

A NIVELL ENERGÈTIC: es dóna una progressiva percepció i presa de consciència del nostre sistema energètic i la interrelació dels nivells físics, emocional, mental i espiritual. Aprenem a harmonitzar i equilibrar aquest sistema.

respiracion-conciente.gif
rebirthing 13.jpeg
20100608015931-hvgbzczaadvvilhcx.jpg

SESSIONS INDIVIDUALS DE REBIRTHING - RENAIXEMENT

En hores convingudes

 

Si estàs interessat/ada en rebre un cicle de sessions Rebirthing omple el formulari que trobaràs a la pagina "contacte" i envia’ns-el, t’oferim una primera cita gratuïta per analitzar el teu cas i preparar les sessions.

Les sessions tenen una durada aproximada de entre dues hores i dues hores i mitja, depenent del procés.

2594.jpg
12359851_10208116092004069_3546605378797
images.jpg
bottom of page