top of page

Un minut de riure equival a una hora de vida.

El Massatge

Molts massatges van més enllà del benestar o de les bones sensacions. Són tot un art terapèutic que millora la salut mental, física i emocional. És cert que en els nostres temps el ritme de vida frenètic ens provoca tensions, malestar, estrès, cansament... Hem oblidat el temps per a un mateix i la gestió dels espais personals. Per això, nosaltres et proposem un seguit de teràpies perquè recuperis aquesta connexió amb tu i facis del benestar personal la tònica del teu dia a dia.

- Quiromassatge general ( 1hora )

Massatge terapèutic descontructurant aplicat a esquena, cames i peus, braços, mans i crani. Mitjançant la palpació perceptiva del massatgista, es treballa la musculatura del pacient, aconseguint efectes reguladors sobre els dolors, el nivell general d’energia, els estats d’ànim, el casament i la psique d’aquest. Els beneficis del quiromassatge evolucionen cada vegada més i es fan evidents per la persona que els rep. Des de sensacions de relaxació i lleugeresa física i mental, fins a millora de la son, de la mobilitat corporal o del ritme de vida i dels estats anímics.

- Massatge relaxant ( 30 minuts )

Aquesta modalitat de massatge va més enllà dels termes purament físics. El contacte que s’estableix entre el professional i el pacient proporciona calma, seguretat i confort a la persona tractada, regulant i estabilitzant la seva tensió psicofísica. A través de tècniques de desbloqueig i respiració, el massatgista percep i interpreta a la persona i l’ajuda a alliberar tensions, recuperar la serenitat i per tant, l’ajuda a que aconsegueixi sentir-se immers un estat de calma i tranquil·litat.

- Massatge Neurosedant ( 30 minuts )

Tècniques de relaxació per al Sistema Nerviós Central. Aquest massatge és ideal per a tractar canvis d’humor, alteracions emocionals (tant a nivell d’estats depressius com hiperactius) o fins i tot per a mals de cap, migranyes o bruxisme nocturn. Pot ser molt beneficiós per a moments personals que no ens són beneficiosos: problemes laborals, de parella, pors, inseguretats, fatiga crònica o malalties associades.

- Massatge antiestrès: ( 45 minuts )

A través d’aquesta teràpia, s’utilitzen tècniques de massatge suec profund per reduir la tensió muscular i estimular la circulació en les zones més afectades (coll, espatlles, part superior de l’esquena i braços). Després s’apliquen punts  de   reflexologia   podal  i  es   finalitza  el  tractament   amb  una   relaxació  guiada  o  amb  reiki,  segons  les

necessitats que demani el pacient. És un massatge indicat sobretot per a persones amb un ritme de vida massa accelerat, que es sentin defallides o amb poca energia i que puguin arribar a angoixar-se justament per tenir aquestes sensacions.

- Massatge esportiu: ( 30 minuts )

S’aplica a persones que practiquen esport. És un massatge que pot utilitzar-se abans, durant i després de la pràctica esportiva. Sempre es donarà preferència a la modalitat d’esport que fa el pacient per tal de centrar-nos en aquelles cadenes musculars i grups articulars que estiguin més sotmesos durant l’exercici que es realitzi.

- Massatge local (cames, braços i mans, o esquena): (30 minuts)

Tractament específic que combina diferents pressions i tècniques delquiromassatge general sobre àrees concretes del cos per tal de restablir-ne la millora.

- Massatge facial-cranial (30 minuts)

En aquest massatge treballem per desbloquejar els canals de meridians energètics a través de l’estimulació d’aquests punts dels meridians que es troben a la cara. S’activa la microcirculació d’aquestes zones neuro-vasculars  que  tenen  una  relació  directa  amb  el  Sistema  Nerviós  Central.  A  més,  aquest  massatge  també  té

altres beneficis a nivell d’estètica ja que proporciona una millora de la pell a través del massatge facial. La persona relaxa tota la musculatura d’aquesta zona i això elimina les senyals de cansament, les bosses sota els ulls i ajuda a prevenir l’aparició d’arrugues.

- Massatge relaxant de peus (40 minuts)

Els peus són una de les parts més importants del nostre cos a la que no sempre prestem l’atenció que seria necessària. I això és un gran error, doncs ells són els que ens porten amunt i avall cada dia; són símbol de la nostra evolució i del nostre manteniment. Els peus són la nostra base. Quan ens fan mal, quan no ens deixen caminar segurs, és tot el cos i tota la persona que se’n ressenten. Un acurat tracte cap a ells, amb una relaxació i hidratació correctes, ens aportaran gran benefici i benestar. A través del massatge relaxant de peus busquem retornar aquestes sensacions a la nostra base.

- Reflexologia podal (1hora)

La reflexologia té com a principi unificar el nostre tot com un sistema integrat, considerant a l’ésser humà com un concepte holístic i complex, amb aspectes biològics, psicològics i espirituals. La reflexologia podal és una tècnica terapèutica que consisteix en l’aplicació de massatges específics com a mètode   d’estimulació en els punts reflexos

dels peus ja que en ells s’hi representa tot el nostre organisme, amb la finalitat d’obtenir la regulació de les funcions corporals. Es tracta d’un sistema eficaç i senzill d’alliberar el nostre cos de tensions i molèsties, amb la qual cosa s’aconsegueix el retorn a un estat d’equilibri. Un enfocament complet i global, un organisme composat de totes i cadascuna de les seves parts interactuant amb una finalitat comuna, donarà com a resultat un perfecte estat de salut.

ioga Mataro               yoga Mataro

 

images.jpg
bottom of page