top of page

El cor veu més profund que l'ull.

Un curs de Miracles

Què és un curs de miracles? És un recurs d'ensenyament. Un entrenament exhaustiu. No és un codi de conducta, ni un manual religiós. El Curs ensenya que tu no has de canviar la ment de ningú i que no has de canviar el món. L'únic que has de fer és canviar la manera de pensar respecte al món.

És un sistema de pensament, que et diu, que si t'ocupes de la teva ment, tota la resta seguirà d'una manera natural. El seu objectiu principal és la pau, i per a això has d'aconseguir la Pau Interior. Això s'aconsegueix mitjançant el Perdó: "l'única manera de perdonar el que hi ha dins és perdonar el que aparentment hi ha fora." És un "programa" que el ha de fer tothom. Aquest programa s'activa, quan cada un es fa la següent pregunta: Hi ha d'haver una altra manera?

 

La introducció al llibre conté el següent sumari:

 

Res real pot ser amenaçat, res irreal existeix. En això rau la pau de Déu​

És un curs obligatori. Només el moment en què decideixes prendre'l és voluntari. Tenir lliure albir no vol dir que tu mateix pots establir el pla d'estudis. Significa únicament que pots triar el que vols aprendre en qualsevol moment donat. Aquest curs no pretén ensenyar el significat de l'amor, doncs això està més enllà del que es pot ensenyar. Pretén però, aclarir els obstacles que no et permeten ser conscient de la presència de l'amor, el qual és la teva herència natural. L'oposat a l'amor és la por, però allò que tot ho abasta no pot tenir oposats.

UN CURS DE MIRACLES

Dates i horaris

Curs 2018-19

De 10h a 13,30h

 

Inversió 25   Euros

Lloc - Centre de Ioga Shanti

C/ Emili Cabanyes, 20

08302  -  Mataró

images.jpg
bottom of page