top of page

Si no pots fer el millor, fes el millor que puguis.

Sonoteràpia en grup

Massatge de so amb bols tibetans

Deixa anar, allibera i descarrega l'estrès, els problemes i les tensions acumulades en aquestes sessions de massatge sonor terapèutic en grup.

Només hauràs d'estirar-te i posar-te còmode i ja hauràs fet tota la feina. De la resta ens ocupem nosaltres i el so i la vibració dels bols tibetans i altres instruments que es fan servir a les sessions terapèutiques individuals, com el gong, les campanetes...

 

5623.jpg
10807985_800.jpg
images 16.jpg
índice_1.jpg

Sonoteràpia individual

 

La sonoteràpia permet harmonitzar el cos i la ment, a través de les vibracions dels bols tibetans i altres instruments vibracionals com poden ser el gong o els cròtals (campanetes).

 

El nostre cos, els seus òrgans i les seves cèl·lules vibren, tenen una vibració harmònica. L'estrès actual, els mals hàbits o algunes dolències alteren aquesta vibració, fent que el cos no estigui en harmonia, provocant llavors estats depressius, cansanment, apatia, dolors o malalties.

 

Un dels molts beneficis de la sonoteràpia consisteix en encomanar aquesta vibració òptima. La vibració d'aquests instruments s'encomana a les zones amb problemes, fent-les recuperar l'harmonia.

 

El so dels instruments vibracionals aconsegueix induir canvis a les ones cerebrals, aconseguint en pocs minuts que ens relaxem o fins i tot que ens adormim. És una teràpia ideal per a relaxar-se i deixar anar les tensions acumulades del dia a dia.

 

El nostre cos està format en un 70% d'aigua. Els bols tibetans fan vibrar aquesta aigua, fent-la saltar fins i tot com si fos una font, i fent mandales i figures geomètriques en ella. Imagina't l'efecte transformador que poden tenir al teu cos! 

13524755061310-0-680x276.jpg
cuencos-tibetanos02.jpg
images1.jpg

PROPERES DATES dels MASSATGES DE SO  2019

Hora : 20h

8 de maig - 5 de juny - 3 de juliol

Recorda que cal reservar plaça.

 

Reserva de places

Sessions individual en hores convingudes

images.jpg
bottom of page