top of page

Cada segon que vivim és un moment nou i únic de l'univers.

Nidra Ioga  amb  bols  tibetans 

Nidra Ioga pot traduir-se com "somni psíquic" o "somni conscient". El Nidra Ioga és un mètode sistemàtic per arribar a la relaxació física, emocional i mental. És un estat de son amb plena lucidesa, en el qual la ment roman a la frontera entre la vigìlia i el somni, en el cual la consciència está operant en ambdós nivells  però no s'associa amb cap d'ells. Com és molt dificil mantenir-se en aquest estat, hauran moments en què la consciència es dirigirá cap a l'exterior a través dels sentits i ens despertarem, i altres en què es lliscarà cap al somni i ens dormirem.

 

 

 

 

 

 

 

Amb la pràctica, la consciència tendeix a estabilitzar-se en el nivell de "Nidra", a nivell de "somni Conscient". En aquest estat la ment està molt receptiva, la consciència està operant en un espai on pot contactar amb les dimensions subconscient i inconscient, permetent manifestar el  potencial que roman en aquests nivells profunds de la ment. Ens fem, per dir-ho així, "psiconautes" dels nostres propis espais psíquics i a través de l'auto-observació, reconeixem el nostre món interior i podem netejar, trobar solucions als nostres problemes i conflictes, obrit-nos a la possibilitat  de realitzar i trobar el nostre viretible propòsit en la vida.

Nidra Ioga indueix, un ordre, un físic, una relaxació emocional i mental. És un estat  molt relaxant que s'utilitza sovint per iogis per purificar l'Samskarasi establir l'harmonia i el benestar en tot el sistema. També pot ser beneficiós en la preparació mental i física d'una persona abans de buscar els nivells més profunds de la consciència i la sensibilització a través de la meditació.

Nidra Ioga es deriva de l'antiga pràctica tàntrica "Nyasa". És una important tècnica de meditació i relaxació profunda desenvolupada per Swami Satyananda Saraswati que va adaptar i actualitzar aquestes pràctiques tan antigues, conservant la seva essència però llevant-li les complicacions ritualistes, adaptant-les al nostre temps i fent-les més assequibles a persones no iniciades.

El Nidra Ioga s'hauria de practicar amb el propòsit d'utilitzar-lo per el creixement i l'evolució personal i espiritual.

58efd4751b0000190016b708.jpg
images (5).jpg
images (4).jpg
nidra.png
Yoga-Nidra-The-Practice-of-‘Yogic-Sleep’

Properes sesions de l'any 2022

14 de març  -  11 d'abril  -  16 de maig  -  13 de juny  

18 de juliol  -  12 de setembre  -  17 d'octubre

14 de novembre  -  12 de desembre

images.jpg
bottom of page