top of page

Tu tens ales. Tan sols cal aprendre a usar-les i volar

Lloguer de sales

Si estàs buscant una sala on realitzar els teus esdeveniments o poder oferir els teus serveis com a terapeuta, Centre de Ioga Shanti posa a la teva disposició en diferents modalitats de lloguer, per hores o dies, les seves sales i consultes, en horaris entre setmana i de cap de setmana .
Situat en ple centre de Mataró (Carrer Emili Cabañes, 20), es troba escassos dos minuts de diverses parades d'autobús, a dotze minuts caminant des de l'estació del tren i a poca distància amb cotxe des de l'autopista C-32.

IMG_3185
123
Shanti 009
IMG_3170
IMG_3128
IMG_3173
20180118_172128
IMG_3152
IMG_3155
IMG_3131.JPG

Sala gran 1 Interior:

Superfície: 54 m2. Disposa de terra de parquet, aire condicionat i calefacció, equipada amb  reproductor de CD, pissarra de peu, estoretes, coixins, flassades i cadires (màxim 30).

20180118_172128.jpg

Sala gran 2 Exterior:

Superfície: 42 m2. Disposa de terra de parquet, aire condicionat i calefacció, equipada amb  reproductor de CD, pissarra de peu, estoretes, coixins, flassades i cadires (màxim 30).

IMG_3155.JPG

Sala de consultes:

Superfície: 9 m2. Disposa d'aire condicionat i calefacció, equipada amb reproductor de CD, pissarra de peu, futon, cadires i flassades. 

IMG_3152.JPG

Sala de massatges:

Superfície: 7 m2. Disposa d'aire condicionat i calefacció, equipada amb reproductor de CD, llitera hidràulica, llençols, flassades i tovalloles.

A la pàgina Inici de la nostra web podràs realitzar un tour virtual per les instal·lacions del centre.

A més dels equipaments descrits a les sales, al centre disposem de paravents per si necessites crear separacions per les teves activitats, reproductor d'imatge i també a l'hivern d'estufes addicionals en cas de ser necessàries.

Preus

Lloguer sala Gran 1 i 2 :

Per hores: Percentatge ( 70-30 ) 

Dia complert: 100 euros

Cap de setmana: 180 euros

Sempre es disposarà de una hora abans i una desprès per tal de habilitar i recollir la sala.

Lloguer sala de massatges o consulta:

Per hores: 12 euros/hora

Un matí o una tarda (4 hores): 35 euros

Un dia (8 hores): 60 euros

Es pot estudiar preu de lloguer mensual en cas de estar interessat en llogar.les un o mig dia a la setmana. 

En els preus indicats no està inclòs l'IVA.

Important:

Les reserves seran ateses en funció de la disponibilitat de la sala i seran efectives a partir de l'ingrés d'una fiança del 30% del lloguer. Centre de Ioga Shanti es reserva el dret de llogar la sala, previ avís, si encara no s'ha fet efectiva la fiança.
La persona que organitza l'esdeveniment o lloga les sales es farà responsable del perfecte estat del Centre un cop finalitzat l'esdeveniment, assumint la responsabilitat dels possibles desperfectes ocasionats.
Centre d'ioga Shanti, s'ofereix a difondre els actes que se celebrin en el seu centre mitjançant els seus propis mitjans, correu electrònic, facebook, web, cartells ... sense cap cost addicional.

images.jpg
bottom of page