top of page

L'amor no coneix barreres, ni desitjos, ni necessitats, ni vol.

Reiki

És una teràpia energètica que a través de la imposició de mans busca l’equilibri entre els diferents plans de la persona: físic, emocional i espiritual. Es pretén canalitzar l’energia i transmetre-la al pacient. Amb això s’aconsegueix augmentar el nivell vibracional del pacient i així expulsar-ne allò que li és negatiu i que està acumulat en el seu organisme.

El Reiki està especialment indicat per tractar estats d’estrès i d’ ansietat; per alleugerar mals de cap i migranyes i per alliberar emocions reprimides i bloqueigs. Al mateix temps, augmenta la nostra autoestima i la nostra força, fa augmentar la nostra creativitati imaginació i estimula el nostre sistema immunològic.

El reiki va ser redescobert per un home japonès anomenat Mikao Usui. Després de llargues meditacions i oracions, va afirmar que havia guanyat consagració sobre la manera com despertar i aplicar l'energia Reiki per a guarir. Els creients del reiki afirmen que l'accés a aquesta energia està limitat per a la majoria de persones. Mikao Usui deia que podia permetre que els seus alumnes milloressin l'accés a aquesta energia a través de certes iniciacions. El flux d'energia després de la millora en l'accés esdevé una qualitat guaridora. Millora la funció de les txakras, aportant energia.

Es diu que Mikao Usui perseguia activament l'art del guariment, i que abans de desenvolupar el mètode reiki va estudiar la medicina tradicional xinesa, aiurveda, algunes arts marcials com el Qigong i fins i tot ioga de curació.

Després de desenvolupar el mètode reiki, Usui va anar als ravals de Tòquio a curar els pobres. De tota manera, després d'alguns anys va aprendre que era la seva ment la que els mantenia malalts encara que fossin guarits un cop i un altre. Així que es va embrancar en estudis filosòfics que van revelar alguns textos de l'Emperador Groc. Llavors ho va resumir tot en cinc principis ètics:

   · Només per avui, no et preocupis.
   · Només per avui, no t'enutgis.
   · Honora els teus pares, professors, i grans.
   · Guanya't la vida honestament.
   · Mostra gratitud per tot.

Fotolia_51443060_L.jpg
baixa.jpg
reiki_i0f2_OK.jpg
unnamed1.jpg
images.jpg
bottom of page