L'amor no coneix barreres, ni desitjos, ni necessitats, ni vol.

És una teràpia energètica que a través de la imposició de mans busca l’equilibri entre els diferents plans de la persona: físic, emocional i espiritual. Es pretén canalitzar l’energia i transmetre-la al pacient. Amb això s’aconsegueix augmentar el nivell vibracional del pacient i així expulsar-ne allò que li és negatiu i que està acumulat en el seu organisme.

El Reiki està especialment indicat per tractar estats d’estrès i d’ ansietat; per alleugerar mals de cap i migranyes i per alliberar emocions reprimides i bloqueigs. Al mateix temps, augmenta la nostra autoestima i la nostra força, fa augmentar la nostra creativitati imaginació i estimula el nostre sistema immunològic.

El reiki va ser redescobert per un home japonès anomenat Mikao Usui. Després de llargues meditacions i oracions, va afirmar que havia guanyat consagració sobre la manera com despertar i aplicar l'energia Reiki per a guarir. Els creients del reiki afirmen que l'accés a aquesta energia està limitat per a la majoria de persones. Mikao Usui deia que podia permetre que els seus alumnes milloressin l'accés a aquesta energia a través de certes iniciacions. El flux d'energia després de la millora en l'accés esdevé una qualitat guaridora. Millora la funció de les txakras, aportant energia.

Es diu que Mikao Usui perseguia activament l'art del guariment, i que abans de desenvolupar el mètode reiki va estudiar la medicina tradicional xinesa, aiurveda, algunes arts marcials com el Qigong i fins i tot ioga de curació.

Després de desenvolupar el mètode reiki, Usui va anar als ravals de Tòquio a curar els pobres. De tota manera, després d'alguns anys va aprendre que era la seva ment la que els mantenia malalts encara que fossin guarits un cop i un altre. Així que es va embrancar en estudis filosòfics que van revelar alguns textos de l'Emperador Groc. Llavors ho va resumir tot en cinc principis ètics:

   · Només per avui, no et preocupis.
   · Només per avui, no t'enutgis.
   · Honora els teus pares, professors, i grans.
   · Guanya't la vida honestament.
   · Mostra gratitud per tot.

Reiki

Cursos d'iniciació al Reiki Usui

Taller d' Iniciació al Reiki Usui,   Nivell I

 

No hi ha requisits per poder-hi participar. És un curs apte per a totes les persones que simplement desitgin fer-lo per tenir un altre eina d’equilibri energètic. Totes les persones tenen la capacitat per aprendre a utilitzar Reiki.

Objectiu

Reiki és per tenir Energia Vital sense límits. Reiki és pura expressió d’energia d’Amor. Amb Reiki elevem la freqüència de vibració de la nostra energia i dels àtoms dels que estem composats.

És una eina eficaç de relaxació i sanació tant per nosaltres mateixos com pels demés. Ajuda a l’alliberació de bloquejos a nivell físic, emocional, mental i espiritual.

Ens ajuda descobrir com canviar el dia a dia i sanar el nostre cos.

Per aprendre a equilibrar la teva energia. Per descobrir com ajudar-te i ajudar a d’altres.

 

Equilibri i harmonia a les teves mans.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Reiki Usui,  nivell II

 

Es imprescindible tenir el 1er nivell per accedir al 2on. (cal portar el diploma acreditatiu).
Pots reiniciar-te si sents la necessitat de fer-ho (consulta condicions).

Rebràs dues iniciacions, una per Símbol i Mantra. Això potenciarà el flux d’energia i augmentarà els efectes sanadors. 

Si el Primer Grau afectava  el procés sanador del cos físic, en aquest segon nivell, s’amplia de forma integral a tot el ser: físic, mental i espiritual.

En aquest taller aprendràs  a treballar a nivell mental/emocional i se’t capacitarà per poder sanar en la distància, o sigui, sense tenir a la persona present, a més de poder enviar Reiki a situacions del passat, y també del futur.

El nivell energètic d’aquest segon nivell augmenta considerablement respecte al primer. El camí cap el Reiki es va ampliant, la via cap el cor es manifesta cada vegada amb més intensitat, “és com si un mateix deixés de viure i comencés a ser”. Ha començat el viatge cap a un mateix.

Aquest és un grau essencial per a qui no només es capacita per a participar en curacions, sinó que també desitja rescatar les seves habilitats divines, recuperar part de l'espurna divina que resideix en tots nosaltres.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Reiki Usui, Nivell III

 

És imprescindible, per accedir a aquest taller, tenir ell 2on nivell.

Podeu venir a reiniciar-vos, si ja teniu el 3er nivell i voleu refrescar-lo, assentar-lo,…. (demaneu  més info).

En aquest taller, es repassaran els nivells anteriors i es resoldran possibles dubtes.

Rebrem el símbol del Mestre Usui, que ens obrirà les portes a treballar a nivells més elevats, a nivell espirítual. Coneixerem, també, l'Antahkarana, símbol tibetà usat en meditació i per a ampliar les aplicacions terapèutiques del reiki.

Aprendrem algunes pràctiques importants per sanar a nivells molt més profunds: Sintonitzacions Curatives, Cirurgia Psíquica, Graella Reiki,...

Ens obrirà cos, ment i esperit per assolir la maestria en un futur no molt llunyà havent consolidat els coneixements que se'ns donaran en aquest 3 er nivell.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ioga Mataro - Yoga Mataro - Centre de Ioga Shanti