CURS  D'ASTROLOGIA
VINE I CONEIX-TE

Dilluns 14 de febrer a les 19.30h 
Xerrada gratuïta de presentació
Dissabte dia 26 de febrer a les 16,30h Taller

 

Aprèn a viure la vida com un joc d'Observació i Identificació perquè puguis fer clic i augmentar la teva consciència. El primer pas és adonar-te de com està la teva realitat per poder transformar-la sabent cap a on la vols canviar.

Saps qui ets? o segueixes uns patrons familiars, unes creences, unes etiquetes, uns condicionaments, allò que demana el context social (el que s'espera de tu), adaptes la teva manera de ser en les relacions, sigui amb amics, parella, companys/es de treball , esperes que la parella et del que tu li dones, tapes les teves pors i inseguretats amb el teu comportament, negues allò que t'incomoda, et mous a l'espai conegut i et fa por experimentar allò que no saps com anirà.

Sents que estàs sempre al mateix punt i que vols canviar coses però et costa fer-ho? És com si passessin els anys i es repetissin les mateixes experiències amb un format diferent però amb el mateix fons, oi?

I la pregunta clau és Per on començo?, com ho faig llavors?

Bé, el primer pas és fer un clic i veure que el/la responsable de la teva vida ets tu mateix/a, ja que l'estàs creant. Per això fer-te responsable de la teva situació serà clau en aquest procés. Només tu tens la clau per canviar i transformar la teva situació.

Els terapeutes et guiaran i acompanyaran en el teu camí però caminar en ell ho has de fer tu.

Utilitza la teva pròpia carta astral i descobreix quins són els teus condicionaments per deixar-los anar i convertir-te en allò que vols ser.