top of page

L'amor és viure per algú, l'amor no és viure amb algú.

NUMEROLOGIA TÀNTRICA

 Per aclarir el misteri de la teva vida has de convertir-te en mestre i per arribar a ser mestre has de aprofundir en la teva pròpia essència, practicant tot allò que et pugui ajudar a descobrir.la.

 Amb la Numerologia Tàntrica pots conèixer la tècnica que et donarà força, et guiarà i et permetrà connectar amb el teu estat més profund de pau, et farà saber qui ets, avançant segur sense deixar-te dominar per les teves pors.  

 Percebre el veritable jo et farà sentir fort i confiat perquè res pugui interferir en el teu camí d’evolució.

                                                                       Yogi   Bhajan

Avui dia la numerologia apareix amb tota la seva màgia i bellesa ajudant-nos a comprendre la infinita relació que tenim amb l'Univers, alhora que ens permet traduir amb claredat, tant el silenciós idioma de la individualitat, com les complexes formes de la personalitat.
Mitjançant l'anàlisi de la data de naixement, data que determina certes influències vibracionals de cada persona, podrem prendre consciència de les nostres anhelades motivacions, com també de les nostres tedioses depressions.

L'estudi profund de l'art dels números ens serveix per transmutar totes les facetes de la nostra personalitat, ja que aquesta, en comptes de ser un viu reflex de l'essència, regularment es converteix en fidel intèrpret de l'ego.
Coneixent la nostra personalitat, acceptant.la sense prejudicis de cap classe, observant.la pacientment sense cap tipus d'avaluació, crítica o qualificació, llavors podrem comprendre i acceptar els altres amb més facilitat.
D'aquesta manera, al transcendir la personalitat que ens envolta, que ens divideix, que ens enfronta i ens separa constantment, arribem a les portes d'allò veritable i profund, aconseguint per fi poder trobar-nos entre uns i altres, amorosament en harmonia, comprensivament en silenci.

Per calcular els teus números has de fer servir la teva data de naixement. Hi ha cinc aspectes o factors sobre els quals s'apliquen.

Aquests són:
El nombre de
l'Ànima és el dia del teu naixement.
El nombre de
Karma correspon al mes de naixement.
El nombre del
Regal Diví surt de la suma de les dues últimes xifres de l'any
El nombre de la
Destinació equival a la suma de les quatre xifres de l'any.
El nombre de
Vida engloba els quatre anteriors de la següent manera:
Ànima / Karma + Regal diví / Destinació = Vida.

Els factors clau que cal que treballis en profunditat i molt conscientment segons allò que representi el teu número són: l'Ànima i el Karma.

El factor de l'Ànima has treballar-interiorment per sentir-te connectat amb la teva pròpia ànima.
El factor del Karma (els teus deficiències) el treballes exteriorment per saber si estàs -o no- encaminat espiritualment. És la manera com perceps i et relaciones amb el món exterior. Aquests dos factors els hauries de treballar paral·lelament i conjuntament per harmonitzar-los.
El factor del Regal Diví (les teves qualitats) és la teva base: les Virtuts innates amb les quals has vingut a aquest món per aconseguir harmonitzar l'Ànima i el Karma.
El factor de la Destinació és el teu altre pilar, l'altra força que tens, també, per aconseguir harmonitzar els dos primers factors ja esmentats. Aquests dos factors últims, no els has de treballar: només has d'estar segur que tens aquestes facultats, expressar-les i manifestar-les.
El factor de la Vida, és la conseqüència que hagis treballat els factors de l'Ànima i del Karma, i que hagis expressat correctament els factors de l'Regal Diví i de la Destinació. És el que has d'obtenir en aquesta vida per arribar a l'elevació i a la plenitud espiritual. Allò que representi el nombre que marqui aquest factor, és el que realment has vingut a expressar, a viure en la teva encarnació actual i el que proporcionarà la teva plenitud espiritual.
Yogui Bhajan ens va explicar que per aclarir el misteri de la teva vida has de convertir-te en mestre i per arribar a ser mestre has de aprofundir en la teva pròpia essència, practicant tot allò que et pugui ajudar a descobrir-la.

Amb la Numerologia pots conèixer la tècnica que et donarà força, et guiarà i et permetrà connectar amb el teu estat més profund de pau; et farà saber qui ets, avançant segur sense deixar-te dominar per les teves pors. Percebre el veritable JO et farà sentir fort i confiat perquè res pugui interferir en el teu camí d'evolució.

images.jpg
bottom of page