top of page

L'oració sense cor és una pèrdua de temps

Ioga Tibetà Lu Jong

Lu Jong ha estat practicat durant segles per monjos Tibetans que vivien, allunyats de qualsevol ajuda mèdica, a les muntanyes Himàlaia. En combinar els seus coneixements de medicina tradicional tibetana amb les seves observacions de la naturalesa, van crear els moviments terapèutics de Lu Jong.
Avui, Tulku Lama Lobsang, un metge budista Tibetà molt respectat, que ha estudiat els efectes d'aquests exercicis en el nostre cos durant molts anys, ha escollit aquests exercicis per introduir-los al Món Occidental  i així ajudar-nos a tenir una vida més feliç.

Aquets incrementaran el coneixement del seu propi cos i desenvoluparan les seves habilitats naturals per a mantenir-se equilibrat.

COM FUNCIONA
És la forma asiàtica més antiga d'exercici del cos. A diferència de les postures estàtiques del Ioga, aquests exercicis prenen forma en uns moviments lents i suaus que incideixen en punts específics del cos a través de la respiració i alliberen els bloquejos, fomentant que l'energia sigui fluida i harmoniosa. Si totes les energies del nostre cos es poden moure amb total llibertat i equilibri , tenim un cos sa i energètic i obrim la porta a una ment feliç, lluny de l'estrés.
 
Els Exercicis són els següents:
* Els cinc elements
* Les cinc parts del cos
* Els cinc òrgans vitals
* Sis exercicis sanadors per els desordres del cos

images.jpg
bottom of page