top of page

Quan és la veritat qui parla, la confiança s'obté

CERCLE  DE  DONES  ARQUETÍPIC

Us convidem a un viatge personal a la vostra essència. Un espai sagrat on ser-hi tu mateixa, descobrir-te, retrobar-te, estimar-te.

Creant un espai d’escolta profunda, vivència, mirada amorosa, sense judicis.

La motivació de partida serà explorant les energies dels 4 arquetips femenins: LA DONZELLA, LA MARE, LA XAMANA I LA VELLA.

Com es manifesten en tu i com poder integrar-les.

Documento1.jpg

QUÈ FAREM JUNTES?

Respirar, ballar, emocionar-nos, estar en silenci, dibuixar, crear, escoltar, cuidar-nos, fer de mirall, mirar la nostra ombra... i tot el que vulguis aportar. Cadascuna decideix on vol arribar.

*Relacionant el cicle lunar i menstrual amb el nostre estat personal

*Posant atenció als tres centres energètics: COS, EMOCIÓ I CONSCIÈNCIA.

*Nodrint-nos en grup, amb dones de diferents edats, situacions i personalitats.

*A través de la vivència del moment present, escoltant la necessitat de cascuna i del grup.

Explorant els 4 ARQUETIPS FEMENINS:

 

DONZELLA: dinàmica, activa, planifica, va cap els objectius.

MARE: creativa, sensual, protectora, troba plaer en la unió.

XAMANA: intuïtiva, lliure, guerrera, coneix la seva ombra.

VELLA: sàvia, visionària, en silenci, coneix el buit.

"Connecta amb la teva saviesa interior i escolta la veu de la teva essència.

La Vella t'ajuda a crear un espai buit per a que sorgeixi la creativitat.

És descans, és silenci, és no fer. 

Arriba un moment de foscor, temps per a relaxar-se profundament i somiar.

Et convido a escoltar el teu femení profund, un espai de saviesa on trobar resposta i decisió al que necessites.

Les virtuts de la Vella habiten també al teu interior.

 

VINE I DEIXA’T SENTIR

Confirma la teva assistència al centre o clicant aqui

 

Vine amb roba còmoda

 

foto cercle dones.jpg
unnamed.jpg

Facilitadora:  Miriam Lau

Terapeuta Gestalt, Formada en Psicoterapia Integrativa en el programa SAT (Eneagrama).

Postgrau en Treball Corporal Integratiu.

Formada en Cuentoteràpia i  Arteràpia.

Experiència en Moviment autèntic.

Formada en els cursos  “Las cuatro lunas en mi” i “El camino de la facilitadora” del Projecte Mujer Cíclica.

Mestra d’Educació Especial i Psicomotricista.

PROPERES DATES:

16 Març: La Donzella.

27 Abril:  La Xamana 

18 Maig: La Mare

22 Juny:  Integració dels quatre Arquetips

Què és un cercle de dones?

    

Un Cercle de Dones és un espai per donar-nos aquest temps de connexió amb una mateixa que sembla gairebé impossible d'aconseguir en la societat actual en què vivim en la qual impera la pressa, l'estrès i la màscara de la "súper dona ".

Crear un Cercle d'energia femenina no és només una reunió pactada d'amigues que s'ajunten per parlar de les seves coses; Un cercle de dones és una decisió i una experiència personal en la qual cada dona s'enfronta al mirall, a través de la mirada, amb una altra igual en essència, sense rètols ni etiquetes amb aquesta unicitat que es reconeix, sense jerarquies.

Per tant, crear un Cercle de Dones és una pràctica d'aprenentatge i creixement personal, que es nodreix de l'experiència i saviesa de totes les dones que l'integren, del compromís i del valor de cadascuna d'elles.

 QUÈ ÉS UN CERCLE DE DONES?

Un cercle de dones és un lloc de reunió de dones, un espai sagrat de sanació i celebració on cadascuna presenta la seva essència, la seva individualitat i el seu sentir creatiu. En aquest espai es viu i es comparteix l'obertura, la comprensió, la unió i el compromís d'unes dones unides a unes altres. Un espai que ens nodreix, ens enforteix i ens ajuda a sanar. Al sanar una, sanem totes.

Se celebra i homenatja el poder i la saviesa de l'energia femenina, creant vincles personals i transformadors. Sorgeix a poc a poc i de manera amable l'apoderament d'una mateixa, mitjançant dinàmiques per ajudar a despertar aquesta essència que no és més ni menys que l'energia de la compassió, de l'amor a nosaltres mateixes. Els judicis, les cuirasses i les limitacions queden fora d'aquest lloc.

Un Cercle ja de per si com a forma representa l'equitat, la fluïdesa i la claredat. És un lloc segur i contenidor de les experiències que puguin sorgir dins d'ell i que en ell es queden. Res transcendeix més enllà d'aquest lloc.

En aquest procés de circular, anem potenciant les nostres fortaleses i debilitats amb la força de totes; és així també que es transforma naturalment en un espai segur de sanació. Es fa possible la transmutació d'aquells patrons i conductes pròpies o heretades que necessiten ser tretes a la llum per regenerar-se i seguir, gràcies a la meravellosa energia que es crea.

En un Cercle de dones no es donen consells, es deixen fora crítiques, judicis, pors i comparacions. És un lloc on veiem qui som realment com Dona i el lloc que ens correspon en aquesta societat. Juntes recordem qui som, d'on venim, a on anem, què volem fer i com ho volem fer. Juntes projectem els nostres somnis.

Veure't reflectida en altres ulls, en una altra vivència, en un altre cor normalitza la teva vida, i poc a poc comença a curar.

Un cercle de dones és per a la dona que està en un camí d'evolució personal, decidida a fer canvis profunds que la portaran a viure una vida més plena i harmoniosa, fent-se responsable cent per cent de la seva vida; decidida a viure processos interiors, redescobrint qui és en essència; i fer tot això acompanyada per altres dones.

Formar part d'un Cercle de Dones et dóna l'oportunitat d'apropar-te i compartir la seva saviesa femenina amb la resta, potenciant les múltiples possibilitats del grup.

Tota dona pot iniciar o unir-se a un cercle de dones! Si sents la inquietud o curiositat i sents la crida, fes-ho! Dones de totes les edats poden ser part d'un cercle, això enriqueix encara més l'experiència.

 

Un cercle de Dones t'ajuda a potenciar:

El teu poder interior

La teva intuïció

La teva creativitat

La teva saviesa Interior

La teva Sexualitat Femenina.

cercle-de-dones-720x454.jpg
images.jpg
bottom of page